Blå under ögonen ?

Om du är blå under ögonen kan de bero på dålig cirkulation i kroppen finaste kärl, kapilärerna. Kapilärer finns överallt på kroppen med där din hud är som tunnast syns de mest, tex under ögonen. Syrefattigt blod är blålila till färgen och därmed kan dålig cirkulation synas som en blå eller lila nyans under huden på ögonen. Nedan följer test av några olika krämer som kan hjälpa dig att minska eller helt få bort blå/mörk färg under ögonen.


Skin doctors instant eye lift


instant eye lift från Skin doctors är en av de mest effektiva krämer vi testat mot påsar under ögonen. En stor del av att man blir blå under ögonen beror på skuggning pga nedsjunken hud en bit under ögar i kombination med skuggning som svullna ögon ger. Skinceptions kräm ger en väldigt snabb minskning av ”puffy eyes” samt ger näring till huden som behövs för ge en hälsosam hudton. Tänk på att vara mycket försiktig när du smörjer in ögonkrämen så att du inte drar/tänjer i huden för hårt runt ögonen.
Capillary Clear – tar bort kapillärläckor


Forskning visar att redan efter en knapp månads daglig användning och daglig applicering av Phytotonin på huden får man tydliga och synliga resultat. Rodnader minskar med 24% och blodflödet utanför venerna med 25%. Detta resulterar i minskning av tex mörka ringar under ögonen pga av förekomsten av brustna kapillärer. Krämen används lämpligt dagligen efter dusch eller bad för en mjuk och vackrare hud och en jämn fin hudton. Många har problem med rödflammig och orolig hy och Capillary clear miskar effektivtär effektiv synligheten av rodnader och ytliga blodkärl, tex från rosacea, spindel kärl m.m. Lindrar även solskadad hud.Vein Away Plus


En kräm som fungera i likhet med Capillary clear med Phytotonin som viktigaste verksamma innehållet. Veina away clear innehåller även c-vitamin och aloe vera och är en kräm med något mildare effekt än Capillary clear. Minskar synliga spindelkärl, brustna blodkärl och kapillärer och ger en frisk och mjuk hud på bara några veckor full av lyster och med en jämn hudton.